Logo-SBS.png
stichting babyspullen doneer nu
Mama Lotte: “Kleertjes, dekentjes, speeltjes, flesjes en nog veel meer. Er zit zoveel in. Ineens had ik alles. De tranen stonden in mijn ogen toen ik alles uitpakte. Zeker de helft van de kleertjes had de kaartjes er nog aan: nieuw! Je weet dat het allemaal uit een goed hart is gegeven. Dat raakt mij echt enorm.”

Elke mama wil haar kind een goede start geven. Geef kinderen een eerlijke kans op een goede toekomst, steun ons.

Duizenden kinderen staan voordat ze geboren worden al met 1-0 achter

Een baby kan niet kiezen in welk gezin hij geboren wordt. Wij vinden dat elk kind recht heeft op een goede start, ongeacht de financiële situatie van zijn ouders. “Als negatieve invloeden zich blijven opstapelen, zijn de consequenties groot voor het kind op latere leeftijd”, vertelt Tessa Roseboom,Hoogleraar Vroege Ontwikkeling en Gezondheid aan de Universiteit van Amsterdam. Word Bestie van een mama in armoede en doneer zo (binnen twee jaar) een volledig babystartpakket dat het verschil kan maken voor de rest van het leven van kinderen zoals Marieänna.

Waarom Stichting Babyspullen?

Elke dag worden er 35 baby’s geboren in armoede. Stichting Babyspullen vindt dat elk kind recht heeft op een goede start. Daarom zorgen wij voor een babystartpakket dat ouders de eerste twee levensjaren helpt hun baby een goede basis te geven.

Met jouw vaste, maandelijkse of jaarlijkse donatie, maak jij het verschil!

Met een jaar lang donateurschap geef jij het eerste deel van het babystartpakket aan een pasbevallen moeder.

© 2022 – Stichting Babyspullen

Logo-CBF-Keurmerk.jpg
ANBI-logo.png